“ANDA INGIN MENJADI KRIPTO TRADER TAPI TIADA ILMU?”

Anda ingin menjana pendapatan yang lebih besar dan lebih stabil melalui trading crypto secara automatik?

JOIN TEAM KAMI!

ROBOT KAMI MAMPU BEKERJA TERUS SELAMA 24 JAM, 365 HARI UNTUK MENGHASILKAN PROFIT UNTUK ANDA DI PASARAN CRYPTO TANPA HENTI!!

APA ITU CRYPTO?

Mata wang kripto atau “digital” berfungsi sebagai medium pertukaran yang melibatkan kriptografi . Antara mata wang kripto yang paling popular adalah Bitcoin.

Selepas diperkenalkan pada tahun 2009, nilai tertinggi yang pernah dicatatkan bagi 1 Bitcoin adalah RM73,800.

Selain Bitcoin, terdapat juga beberapa mata wang digital lain yang berpotensi tinggi seperti Monero (XMR), Lite Coin (LTC) dan sebagainya. Kesemua mata wang ini tidak dikeluarkan oleh bank mahupun kerajaan.

Mata wang digital ini membolehkan anda melakukan transaksi ke seluruh dunia tanpa memerlukan peer-to-peer seperti bank, ejen atau broker. Berbanding dengan mata wang tradisional, aset dapat dipindahkan lebih cepat di dalam rangkain Bitcoin.

Mata wang kripto ini sukar untuk dipalsukan kerana setiap transaksi dirahsiakan dengan cara encryption agar data tidak boleh dibaca oleh pihak ketiga. Hal ini berbeza dengan dunia nyata dimana masyarakat mampu memalsukan berjuta malahan billion wang palsu.

Misalnya, perbezaan antara USD dan USDT (Tether). USD adalah mata wang di dunia realiti kita manakala USDT (Tether) adalah mata wang di dunia digital.

KENAPA PASARAN CRYPTO MULA MENJADI PILIHAN?

1. Transaksi adalah cepat dan pantas. Hal ini kerana transaksi hanya memerlukan paling kurang 10 minit sahaja untuk masuk ke wallet penerima. Transaksi boleh dilakukan di seluruh dunia pada bila-bila masa.

2. Transaksi mata wang kripto menggunakan sistem kriptografi yang canggih dan selamat . Transaksi hanya boleh dilakukan oleh pemilik private key.

3. Transaksi matawang kripto ini jauh lebih murah berbanding demgan matawang kertas. Kos sangat rendah yang dikenakan kepada miner jika dibandingkan dengan kos yang dikenakan oleh bank dan institusi kewangan.

4. Transaksi matawang kertas kebiasannya akan dikenakan cukai seperti cukai perkhidmatan atau GST. Berbeza di kripto, cukai tidak wujud sama sekali!

5. Kesemua transaksi yang berlaku direkodkan dalam blockchain dan identiti adalah privasi termasuklah penghantar dan penerimanya. Informasi juga tidak boleh dijual beli atau dicuri.

Ini sejarah harga Bitcoin. Dan kini harga Bitcoin sudah mencecah 59,000usd (1/5/2021)

ADAKAH PASARAN CRYPTO MENEPATI SYARIAH COMPLIANCE?

Ya, crypto menepati syariah compliance kerana ia merupakan aset kewangan yang memberikan ketenangan minda untuk para pelabur menceburinya. Ia boleh diawasi, dipantau dengan baik, ini bermakna crypto selamat untuk digunakan. Untuk pemahaman yang lebih lanjut anda boleh klik video dibawah

APAKAH KELEBIHAN CRYPTO BERBANDING FOREX, EMAS DAN LAIN-LAIN?

Anda tertanya tanya, jika anda sertai Crypto , apa kelebihan yang bakal anda perolehi? Berikut yang akan anda perolehi :

1) Dari segi hukum Syariah anda tak usah ragu lagi, ianya patuh Syariah kerana ada dasar sistem pendasarnya iaitu “Kepercayaan”

2) Kedua, kita sebagai trader biasa pasti akan melalui hari Margin Call betul? Namun crypto Tiada “Margin Call” dalam kata erti lain modal tak akan hilang selagi kita tidak jual.

3) Anda boleh mula trade dengan menggunakan modal yang rendah

4) Pelbagai jenis pilihan “coins” untuk anda beli

5) “High liquidity” bermaksud tahap kecairan jualbeli

6) “Volatile” bermaksud pergerakan market yang sangat cepat

BAGAIMANA HENDAK START TRADE CRYPTO?

Anda dah bersedia untuk kumpul profit? Jom kita mula trade atau mula melabur dalam pasaran crypto dengan menggunakan sebuah platform atau dipanggil sebagai exchanger.

Ada pelbagai platform di luar sana tetapi tak semua Platform yang menyediakan semua coin. Di Malaysia, Luno, Huobi atau Binance cukup terkenal dan mempunyai ramai pengguna.

Jadi, kita akan gunakan platform No.1 & No.3 International iaitu Binance & Huobi yang mesra pengguna untuk melakukan trading dalam pasaran digital asset ini.

Di platform Binance/Huobi ini akan terletaknya modal kita untuk mula trade.

JANGAN KETINGGALAN! JOM SERTAI KAMI!

SERTAI KAMI!

BAGAIMANA UNTUK SAYA MENJUAL DAN MEMBELI?

Ramai orang tidak berminat untuk teruskan trade crypto kerana tiada ilmu dalam trading. Tidak tahu bila nak jual dan beli coin.

Anda tidak perlu pening dan susah hati kerana kita akan menggunakan apps atau robot AI yang akan membantu kita jana profit. AI iaitu Artificial Intelligence adalah sesuatu benda yang mempunyai kepintaran seperti manusia.

Robot AI yang akan membantu kita adalah Royal Q. Anda hanya perlu buat setting yang betul dan biar kan robot itu membuat aktiviti jual dan beli.

ADAKAH DUIT SAYA SELAMAT DI ROYALQ?

Ya jangan risau! Robot Royal Q sangat sesuai untuk anda yang:

Nak cari duit tambahan dengan mudah melalui crypto
Nak cari duit tambahan semasa LOCKDOWN berlangsung

Robot Royal Q 100% dipercayai kerana

TIADA MARGIN CALL!
(RoyalQ menggunakan kaedah spot trading)

DUIT ANDA SENANTIASA BERSAMA ANDA!
(Semua aset crypto anda selamat berada di akaun Binance anda)

24/7 ROBOT AKAN TRADE UNTUK ANDA
(Tetapi anda tetap boleh withdraw semua duit anda pada bila-bila masa)

Kami akan menggunakan apps atau robot yang diberi nama Royal Q untuk melakukan trading kita.

Hanya buat setting. Dan biar dia membuat jual dan beli.

Ketiga tiga apps ni akan bekerjasama dalam melakukan trading untuk crypto.

JANGAN KETINGGALAN! JOM SERTAI KAMI!

SERTAI KAMI!